Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Eerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Audrey en ik woon in omgeving van Rotterdam.  Ik ben graag buiten dus als de  weersomstandigheden het toelaat ga ik graag een stuk wandelen of fietsen. Deze blog ben ik gestart in januari 2017. Ik vind het leuk om mijn tochten bij te houden en mijn ervaringen met anderen te delen.

Fietsen doe ik vaak. Ik fiets toertochten in heel het land en ga ook met de fiets op vakantie. Ook fiets ik regelmatig een paar dagen door NL. Ik overnacht dan in mijn tentje op een eenvoudige camping. Ik rij op een racefiets en toerfiets. Op website kun je info vinden over de fietsreizen die ik gemaakt heb. Fietsen is voor mij een aangename bezigheid, een uitlaatklep, ontspanning, voldoening, uitdaging en een manier om fit te blijven.

Wandelen doe ik ook graag. Vooral in de koudere maanden, van oktober tot april wandel regelmatig een lange tocht. Meestal loop ik een georganiseerde tocht bij een van de vele wandelverenigingen in de buurt. Ook maak ik zelf tochten met de gps. Wandelen is voor mij ontspanning, uitdaging, avontuur en een manier om de koude maanden door te komen.

In dit blog doe ik verslag van mijn dagtochten.